Wat doet NOA Info voor ouders Info voor kinderen BrainGym KinderYoga Contact

Waar heb jij last van?

Heel veel kinderen hebben last van nare gevoelens en nare gedachten waar ze moeilijk over kunnen vertellen. Ze kunnen niet goed leren, ze mogen niet blij zijn, ze weten niet wat ze willen, anderen vinden ze stom of ze tobben over van alles.

Heel veel kinderen weten ook niet hoe ze vrienden kunnen maken en weten het verschil niet tussen pesten en plagen, ze durven niks te vertellen of te vragen. Ze worden snel boos en krijgen dan snel ruzie. En heel veel kinderen hebben het heel moeilijk als papa en mama zijn gescheiden, er iemand dood is gegaan of iets anders wat heel erg voor ze is.
En als jij dat ook hebt, help ik je om je weer snel fijner te voelen.

  Snel weer lekker in je vel!


Alle kinderen willen zich het liefst fijn voelen en ik weet zeker dat jij dat ook heel graag wilt. Soms lukt dat alleen niet goed. Sommige kinderen hebben soms het idee dat niemand in de klas ze aardig vindt, of dat papa, mama, de juf of meester heel vaak boos op ze zijn. Als jij dat nou ook wel eens hebt en je wilt dat veranderen, dan kan ik je daarbij helpen.

Je komt dan bij mij langs en dan ga ik je helpen (dat heet therapie). Dat betekent dat je bij mij thuis in mijn praktijkruimte kan komen spelen, tekenen, naar een sprookje of verhaal luisteren. Natuurlijk kan je ook gewoon praten en mij vertellen wat je dwars zit. Samen gaan we dan kijken hoe jij weer snel lekker in je vel zit en je weer fijn gaat voelen.

Hoe en wat gebeurt er?


De eerste keer komen je ouders naar mij toe en vertellen zij wat zij denken dat er aan de hand is. De tweede en volgende keren kom jij bij mij langs en praten en spelen wij met elkaar. Na een paar keer dat jij bij mij bent geweest, praat ik weer met je ouders hoe het met je gaat en hoe zij jou ook kunnen helpen. En soms is het handig als ik ook even met jouw juf of meester praat. Want ook zij kunnen jou helpen.

Natuurlijk bespreek ik met jou wat ik ze wel of niet over jou ga vertellen.
Jij bent de baas!

NOA Kindertherapie Saskia Dattatreya-Dudok van Heel Tel. 0514-604230/06 10 599 212 Saskia@noa-kindertherapie.nl